Hazır yufka ile yapılan kolay bir o kadar da lezzetli bir börek
27 Mart 2017 Pazartesi
20 Mart 2017 Pazartesi
Gozleme Tarifi
GÖZLEME
Türk Beslenme Alışkanlıklarında hamur işi çok önemli bir yere sahiptir.Türk Mutfağında kullanılan hamur işlerinin geçmişinin Orta Asya' ya kadar dayandığı ve bu ürünlerin
günümüzde de sevilerek tüketildiği görülmektedir.
Ana malzemelerinin maliyetinin düşük olması, malzemelerinin kolay bulunabilir olması ve bazı teknik konulara dikkat edilmesi halinde yiyeceklerin kolay hazırlanabilir olması bu hamurları önemli kılmıştır.
12 Mart 2017 Pazar
Kisir tarifi
Türk Mutfağının Vazgeçilmez lezzetlerinden biridir.
Bulgur sa
Sofralarımızın temel malzemelerinden biri
Besin değeri oldukça yüksek ve bir çok faydası olan bir gıda.
Karnabahar Kizartmasi
KARNABAHAR KIZARTMASI
Aramızda Karnabaharın kızartmasını sevmeyen yoktur
Her zaman Yemeginden çok kızartması sevilir
Bir de üzerinde sarımsaklı yoğurt ve domates sos ile lezzeti ikiye katlanır.